NBC Eelman & Partners

Onze organisatie beschikt over een brede deskundigheid op het gebied van accountancy, advisering, juridische en fiscale zaken, automatisering en personeel- en salarisa

Onze organisatie beschikt over een brede deskundigheid op het gebied van accountancy, advisering, juridische en fiscale zaken, automatisering en personeel- en salarisadministraties. Als professionele organisatie met twee vestigingen, ruim 50 enthousiaste medewerkers, jarenlange ervaring en oprechte interesse gaan wij graag een goed gesprek aan met onze cliënten. De wereld verandert voortdurend, wij volgen de laatste ontwikkelingen om jou te kunnen voorzien van het juiste advies en ondersteuning voor zowel particuliere als ondernemende vraagstukken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat je dát werk kunt en wilt doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Ons motto is Samenwerken & Verbinden en dat vinden we zowel intern als extern erg belangrijk. Op de markten waarin we opereren willen we een aantrekkelijke sparringpartner voor ondernemers zijn. Ook willen wij van dienst zijn op een manier die aansluit op de eigen behoefte van de ondernemer. Door onze goede lokale contacten beschikken wij over een hecht netwerk. Samenwerken en verbinden is hierbij ons motto.

Waarom jouw traineeship volgen bij NBC Eelman & Partners?

Een stage bij NBC Eelman & Partners is de perfecte manier om relevante werkervaring op te doen en je CV een extra boost te geven. Het is een goede manier om ervaring op te doen in een specifiek werkveld, de cultuur van NBC Eelman & Partners te leren kennen en om jezelf uit te dagen.

Wij bieden je een omgeving waar je kunt leren, groeien en kunt uitblinken. Jij kan de theoretische kennis die je hebt opgedaan tijdens jouw studie toepassen tijdens de stage. NBC Eelman & Partners biedt een breed spectrum van stages aan. Je kunt het type stage kiezen aan de hand van jouw studie en interesse.

Je kunt een uitdaging verwachten, want wij bieden jou de kans om onmiddellijk te integreren in het NBC Eelman & Partners-team. Je zult meewerken aan diverse boekhoudkundige en financiële projecten. Je werkt in een zeer dynamische werkomgeving, waarbij elke dag nieuwe kansen en uitdagingen met zich meebrengt. Bij ons krijg je de vrijheid om je eigen kwaliteiten te verkennen.

Ter ondersteuning van jouw werk krijg je de kans om te werken met geavanceerde boekhoudsoftware en analysetools, waardoor je jouw technische vaardigheden kunt aanscherpen. Bovendien zul je direct samenwerken met ervaren professionals die jou begeleiding en mentorship zullen bieden tijdens jouw stageperiode. Al deze zaken dragen bij aan een sterke persoonlijke ontwikkeling, waardoor je niet alleen vakinhoudelijke kennis vergroot, maar ook jouw communicatie-, teamwork- en probleemoplossende vaardigheden verder ontwikkelt.

‘Ik maak complexere jaarrekeningen van bedrijfsstructuren, geconsolideerde jaarrekeningen en ik maak eenvoudige begrotingen. Ik voorzie de (2e/3e) assistent accountant van werk en begeleid hen hierin.Ik heb de opleiding HBO Finance & Control gevolgd en op dit moment volg ik het schakeltraject Post Bachelor AA MKB. Bij NBC Eelman & Partners kom je in aanraking met diverse werkzaamheden, onder andere: het verzamelen en verwerken van financiële gegevens, het opstellen van jaarcijfers, het verwerken van loonadministratie en fiscale aangiften. Afwisseling en uitdaging is hier van toepassing. Daarnaast krijg je de ruimte voor klantcontact en zo hulp en advies te bieden aan de klant. Medewerkers die bij ons komen werken voelen zich over het algemeen snel thuis bij ons. Dit komt door korte lijnen binnen de organisatie en de fijne werksfeer. Daarnaast houden we periodiek een uitje waarbij leuke activiteiten worden georganiseerd.’’
Linda Borst - (1e) assistent accountant bij NBC Eelman & Partners

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: