Univé Noord-Holland

Het belang van onze leden, dat is waar alles om draait. Omdat we als coöperatie geen winstoogmerk hebben, levert dit juist winst op voor onze leden.

Over Univé Noord-Holland

Hey, wij zijn Univé Noord-Holland, en we regelen alle verzekeringen voor maar liefst 400.000 particuliere klanten en bedrijven.

Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen, zowel digitaal als in onze winkels. Ja, je hoort het goed. Wij hebben twaalf echte winkels in Noord-Holland. Als klanten dus liever face-to-face advies willen, kunnen zij gewoon langskomen. Zo proberen we niet alleen dichtbij, maar ook de persoonlijkste verzekeraar te zijn die er is.

Wil jij proeven aan het echte verzekeringsleven, en dan bedoelen we niet alleen een kantoorbaan, maar ook de leuke en afwisselende gesprekken met klanten en inspirerende collega’s, dan zit je bij ons goed. En ook na werktijd verveel je je bij ons zeker niet met een actieve personeelsvereniging én volop leuke uitjes en events.

Als je op zoek bent naar een uitdagend traineeship, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je de kans om je te ontwikkelen op het gebied van particulier advies, zakelijk advies of schadebehandeling. Dus, zoek je een plek waar jij je thuis voelt en veel kunt leren? Aarzel niet, reageer via de website en wie weet ontmoeten we elkaar snel.

Ik vind het superleuk om naast mijn studie bij Univé Noord-Holland te werken. Ik leer hier alles over verzekeringen en ik kan ontdekken wat ik later wil doen. Ik ben er nog niet over uit in welke richting ik mij uiteindelijk wil gaan specialiseren, maar dat maakt het juist spannend. Elke dag leer ik iets nieuws en ontwikkel ik mijn kennis en vaardigheden. Ik werk samen met een gezellig team van jong en oud. De ouderen geven mij goede tips en de jongeren snappen hoe ik school en werk combineer. Ik verdien lekker en ik leer veel in de praktijk. Werken en leren is echt een topcombinatie voor mij!
Giorgio van Tongeren [24 jr.] - werkzaam bij Univé
Naast mijn studie werk ik bij Univé Noord-Holland. Ik ben erg enthousiast over het werk wat ze hier doen en ik weet zeker dat dit mijn passie is. Ik wil graag financieel adviseur worden en misschien richting hypotheken gaan. Ik denk dat een opleiding in de financiële richting perfect is voor iemand die goed kan communiceren. Je informeert mensen over de producten en adviseert ze met jouw inzicht. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ik vind het erg leuk om met collega's te overleggen bij complexe situaties. Ik leer veel van hun ervaringen en adviezen, en ze staan altijd klaar om me te helpen. Het is fijn om in zo'n team te werken.
Nina de Boer [20 jr.] werkzaam bij Univé

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: