Traineeship Finance & Insurance
Jouw toekomst in Finance begint hier!

  • Start: September 2024. Duur: 2 jaar

  • Leer en werk combineren: 1,5 dag school (maandag en vrijdagochtend) en 3 dagen aan de slag bij één van de topbedrijven.

  • School @ Vonk in Schagen. Werklocaties verspreid over Noord-Holland.

Zes financiële topbedrijven uit Noord-Holland zijn op zoek naar jong talent. Pak deze kans en bemachtig één van de 20 plekken binnen dit unieke mbo 4+ trajecten waarbij je leert, werkt en direct geld verdient.

Bekijk het voorbeeldroosterBekijk het voorbeeldrooster
Jouw potentiele werkplek

Informatie over de bedrijven

Finance & Insurance:


Wat krijg je van ons?

  • Een arbeidscontract voor 3 dagen per week.

  • Een vast salaris met goede arbeidsvoorwaarden.

  • Wij coveren je schoolkosten, boeken en eventuele reiskosten.

  • 8% vakantiegeld in mei en 5 weken vakantie per jaar.

Geïnteresseerd?
Plekken zijn beperkt, dus wacht niet te lang. Solliciteer vóór 1 september 2024 via onderstaande knop en wie weet word jij onze nieuwe collega! 🚀

Inge [17 jr]

Stagiaire bij BB Assurantie Service

Ik volg de opleiding Legal, Insurance & HR service specialist op de school Vonk in Schagen. Het is een ontzettend brede en leuke opleiding. Ik leer echt van alles over het recht in de 1e en 2e kamer en over de wetten in Nederland, maar ook natuurlijk over verzekeringen en WFT-diploma’s. Vorig jaar liep ik 3 dagen stage en had ik 2 dagen school en nu is het andersom. Ik weet nog niet wat ik later wil doen. Ik hou erg van zingen, maar mij lijkt werken in de economische kant ook heel leuk en interessant. Soms vind ik de opleiding redelijk pittig, naast mijn andere werk, hobby’s en rijlessen. Maar het bedrijf BB vind ik ontzettend leuk! Er wordt hard gewerkt maar er is altijd wel even tijd voor een babbeltje. Het is een fijn, gezellig en klein bedrijf waar ik heel veel heb geleerd en nog zeker veel meer kan leren!

"Het is een ontzettend brede en leuke opleiding."

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?