Omnyacc

Wij zijn Omnyacc, een modern en multidisciplinair accountantskantoor.

Over Omnyacc
Wij zijn Omnyacc, een modern en multidisciplinair accountantskantoor. Met 8 vestigingen verspreid over Noord-Holland en Friesland, streven we ernaar ondernemers te versterken in elke fase van het ondernemerschap. Dit betekent voor ons een compleet dienstenpakket onder één dak aanbieden. Van accountancy en fiscaliteit tot aan HRM- en arbodienstverlening, pensioenen, verzuim- en inkomensverzekeringen, juridische zaken en bedrijfsfinancieringen. Ons team van 250 specialisten staat altijd klaar om ondernemers te ondersteunen en helpen bij het creëren van de meest optimale financiële positie. Zo is er ruimte voor rust en ondernemersplezier.

Wil je de dynamiek van de financiële sector echt ervaren? Bij ons werk je nauw samen met klanten in een hecht team en leer je het vak van binnenuit. En niet te vergeten: we organiseren regelmatig leuke uitjes via onze actieve personeelsvereniging!


Onze werkcultuur
Je hebt al een idee gekregen van wat Omnyacc te bieden heeft. Maar wat betekent dat voor jou? Bij Omnyacc krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol te vervullen. Bij ons werk je aan een sterke carrière. Vanaf dag één leer je de kneepjes van het vak en ben je een volwaardig teamlid. Onze vijf kernwaarden vormen de basis van onze cultuur. Je maakt deel uit van een hecht team met volop mogelijkheden voor groei en specialisatie. We organiseren regelmatig bijeenkomsten via de Omnyacc Academy om kennis te delen. De Omnyacc Academy staat garant voor continue groei, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van soft skills en persoonlijke groei. Bij ons ben je niet zomaar een werknemer, maar de regisseur van je eigen succes.

In januari 2022 begon ik mijn avontuur bij Omnyacc met een meeloopstage. Gedurende deze stage maakte ik kennis met de wereld van accountancy. De samenwerking met jonge collega's heeft me daarbij goed geholpen; we ondersteunen elkaar waar nodig. Bovendien zijn er voldoende ervaren collega's aanwezig om ons goed te begeleiden. Na het behalen van mijn HBO-opleiding bood Omnyacc mij de kans om een Post-Bachelor Accountancyopleiding te volgen. Deze opleiding biedt een geïntegreerde praktijkervaring, wat een gestructureerde route biedt naar het behalen van mijn Accountantstitel. De flexibele studieregeling die Omnyacc aanbiedt, is ideaal voor iedereen die na zijn bachelor nog niet uitgeleerd is. Ik zou deze opleiding dan ook zeker aanraden aan iedereen die interesse heeft in de financiële branche!
Jasper Boekel - Assistent-accountant

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: