Traineeship Accountancy
Jouw toekomst in Finance begint hier!

  • Start: September 2024. Duur: 2 jaar

  • Leer en werk combineren: 1,5 dag school (maandag en vrijdagochtend) en 3 dagen aan de slag bij één van de topbedrijven.

  • School @ Vonk in Schagen. Werklocaties verspreid over Noord-Holland.

Zeven accountantskantoren uit Noord-Holland zijn op zoek naar jong talent. Pak deze kans en bemachtig één van de 20 plekken binnen dit unieke mbo 4+ trajecten waarbij je leert, werkt en direct geld verdient.

Bekijk de roosters
Jouw potentiele werkplek

Informatie over de bedrijven

Accountancy:


Wat krijg je van ons?

  • Een arbeidscontract voor 3 dagen per week.

  • Een vast salaris met goede arbeidsvoorwaarden.

  • Wij coveren je schoolkosten, boeken en eventuele reiskosten.

  • 8% vakantiegeld in mei en 5 weken vakantie per jaar.

Geïnteresseerd?
Plekken zijn beperkt, dus wacht niet te lang. Solliciteer vóór 1 september 2024 via onderstaande knop en wie weet word jij onze nieuwe collega! 🚀

Wisse Blom (21 jaar)

Stagiaire

Ik ben Wisse Blom, een 21-jarige student bedrijfskunde aan het HBO en voor mijn stage heb ik een half jaar doorlopen bij RAB. Tijdens mijn stage heb ik mij verdiept en meegewerkt aan de CSRD rapportage; een nieuwe regelgeving binnen duurzaamheidsverslaggeving die steeds prominenter wordt. In deze rapportage staat transparantie centraal, waarbij bedrijven moeten rapporteren over cruciale thema's binnen hun organisatie. De uitdaging om in een vraagstuk te springen waar weinig over bekend is en dat voor alle bedrijven nieuwe materie is, sprak mij ontzettend aan. Bovendien sloot deze opdracht perfect aan bij mijn studie, waar duurzaamheid hoog op de agenda staat.

"Ik ging graag naar stage toe om te leren, maar ook heb ik enorm genoten. Voor toekomstige stagiaires die op zoek zijn naar een uitdagende stage met een ondersteunend team, kan ik RAB van harte aanbevelen!"

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?