Verheul-Alpina Groep

Wij bewijzen elke dag dat wij echt adviseurs voor het leven zijn. We bieden altijd een financiële oplossing.

Over de Verheul-Alpina Groep

Binnen de Verheul Groep werken vele gespecialiseerde collega’s samen in financiële planning, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, employee benefits, makelaardij o/g en taxaties. Wij hebben modern ingerichte kantoren in Anna Paulowna, Schagen, Den Helder en Wieringerwerf. Dicht bij het openbaar vervoer en NS-stations.


Financiële dienstverlening is onze passie!
Onze relaties zoeken zekerheid voor hun primaire levensvoorzieningen op het gebied van inkomen, leven, wonen en ondernemen. Wij zijn persoonlijk in onze contacten. Tegelijkertijd zijn wij groot genoeg om specialist te zijn. Wij zijn altijd en makkelijk bereikbaar. Wij bieden dienstverlening op maat en houden steeds rekening met de persoonlijke omstandigheden van onze relaties en collega’s.

Ik ben twee jaar geleden eerst begonnen als stagiair bij Verheul, vanuit de opleiding Bank en Verzekeringswezen op het Vonk in Schagen.Vanaf 1 mei 2023 ben ik officieel adviseur particuliere verzekeringen. Het leukste aan mijn werk is dat ik mensen kan helpen bij het kiezen van de juiste verzekeringen die goed bij hun situatie passen. In de toekomst wil ik me meer richten op de complexere situaties van klanten en zo doorgroeien naar een functie als Teamleider van de afdeling Particuliere Verzekeringen. Ik zou jongeren deze richting zeker aanbevelen omdat het een dynamische werkomgeving is waarin je kunt groeien en waardevolle ervaring kunt opdoen.
Kyan Kroon [19 jr] - Adviseur particuliere verzekeringen bij Verheul
In augustus 2020 ben ik begonnen aan de opleiding op de Finance Academy van het ROC Kop van Noord-Holland (nu VONK). Na het basisjaar heb ik gekozen voor de richting Bank & Insurance. Vanaf het einde van het eerste jaar t/m het laatste jaar heb ik stagegelopen bij Verheul en nu ben ik sinds 1 september 2023 officieel in dienst bij Alpina als particuliere verzekeringsadviseur. Ik help klanten met het afsluiten van een nieuw verzekeringspakket, regel wijzigingen voor hen en beantwoord al hun vragen. In mijn werk houd ik van het persoonlijke contact en het feit dat je de klanten adviseert over verschillende verzekeringen. De opleiding zou ik zeker bij anderen aanbevelen, omdat je na de opleiding een grote kans op een leuke baan hebt. Bovendien is het een mooie combinatie dat je tijdens de opleiding de theorie leert en dit tijdens het werken in de praktijk brengt.
Matthan Berchmans [18 jr] - Adviseur particuliere verzekeringen bij Verheul

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: