VKG Hoorn

VKG biedt financieel adviseurs in heel Nederland toegang tot de gehele financiële markt. Efficiënt en doelgericht.

Over VKG

VKG biedt financieel adviseurs in heel Nederland toegang tot de gehele financiële markt. Efficiënt en doelgericht. Zodat hun klanten zich geen zorgen hoeven te maken over financiële risico’s, vaste lasten, verzekeringen, hypotheken en schade.

Je kunt ons zien als een energieke en klantvriendelijke marktmeester. Maar dan wel eentje die persoonlijke aandacht en diepgaande kennis van verzekeringen en de markt koppelt aan slimme digitale tools.

Bovendien verzorgen wij al ruim 75 jaar de administratie voor meer dan de helft van alle verzekeringsadviseurs in Nederland. En daar zijn we maar wat trots op.

Ik volg de opleiding HBO-Rechten in Leiden omdat het Recht me interesseert. Het uitzoeken van vraagstukken, mensen helpen en het verschil maken in de samenleving is iets dat mij aantrekt. Het is een breed vakgebied en welke kant ik op wil ben ik nu aan het uitzoeken. De combinatie van werken en leren bevalt mij goed bij VKG. Als werkstudent krijg je werkzaamheden die op jou zijn afgestemd, wat ervoor zorgt dat je geen stress ervaart van het werk. Dat is natuurlijk erg fijn naast een fulltime studie. Redenen waarom ik VKG aan anderen zal aanbevelen zijn de open en behulpzame collega’s, de flexibiliteit en de kansen om door te groeien binnen het bedrijf.
NIcky [26 jr] - Medewerker VKG Hoorn
De combinatie werken en leren vind ik fijn. Vooral omdat het geen zwaar werk is en het ook flexibel is. Hierdoor is het dus heel makkelijk met school en opleiding te combineren. Ik zou VKG zeker aanbevelen aan anderen. Ze begeleiden je erg goed en de sfeer is altijd prettig.
Liam [18 jr] -medewerker VKG Hoorn

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: