BB Assurantie Service

Klanten helpen met het beschermen van hun bezit, financieel te ontzorgen en te helpen dromen waar te maken op het domein van wonen en vrije tijd.

Over BB Assurantie Service

BB Assurantie Service is een full-service advieskantoor in verzekeringen en financieel advies. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen voor consumenten en bedrijven, regelen hypotheken en geven advies voor nu en later. Onze missie: “Wij willen klanten financieel ontzorgen, hen helpen met het beschermen van hun bezit, en hen helpen hun dromen voor wonen en vrije tijd waar te maken.”

Ik volg de opleiding Legal, Insurance & HR service specialist op de school Vonk in Schagen. Het is een ontzettend brede en leuke opleiding. Ik leer echt van alles over het recht in de 1e en 2e kamer en over de wetten in Nederland, maar ook natuurlijk over verzekeringen en WFT-diploma’s. Vorig jaar liep ik 3 dagen stage en had ik 2 dagen school en nu is het andersom. Ik weet nog niet wat ik later wil doen. Ik hou erg van zingen, maar mij lijkt werken in de economische kant ook heel leuk en interessant. Soms vind ik de opleiding redelijk pittig, naast mijn andere werk, hobby’s en rijlessen. Maar het bedrijf BB vind ik ontzettend leuk! Er wordt hard gewerkt maar er is altijd wel even tijd voor een babbeltje. Het is een fijn, gezellig en klein bedrijf waar ik heel veel heb geleerd en nog zeker veel meer kan leren!
Inge [17 jr] - stagiaire bij BB Assurantie Service
Ik deed de opleiding Bank & Insurance (MBO 4 +) aan het ROC in Schagen. Omdat mijn vader zelf ook met plezier in de verzekeringen zit, sprak deze opleiding mij erg aan. Toch wist ik nog weinig over de verzekeringsbranche en deze opleiding leek mij een goede kans om de ins & outs te leren. Na het eerste oriëntatiejaar begin je direct met stagelopen en zo werkt het voor mij het best om wat ik leer ook echt te begrijpen. In mijn werk is geen dag hetzelfde want ik ben voornamelijk bij klanten thuis op gesprek om hun lopende (of nieuwe) verzekeringen met ze door te nemen. Na deze adviesgesprekken maak ik passende adviezen en offertes. Tijdens mijn opleiding werd ik direct klaargestoomd voor het werken in de praktijk en dat leverde me een enorme voorsprong op.
Rick [23jr]- Buitendienstmedewerker particulier en (klein) zakelijk bij BB Assurantie Service.
Ik heb de opleiding bedrijfsadministrateur MBO 4 op het Horizon College in Alkmaar gevolgd. Ik had eerst nog geen idee wat ik wilde worden maar economie vond ik altijd erg leuk. De opleiding was echt heel leuk en interessant. Na de theorie in het eerste jaar vond ik het zelf fijn dat je meteen de ervaring van een volledige week werken had. Ik liep mijn laatste stage bij BB Assurantie en na een half jaar fulltime stage mocht ik hier gelijk blijven werken. Nu werk ik voor een deel op de financiële afdeling en voor een deel op de schadeafdeling. Die afwisseling is erg leuk en ik heb ook hele leuke collega’s. Ik voel me nooit bezwaard om iets te vragen en dat is een hele fijne werksfeer.
Varsshini [19 jr]- Medewerker bij BB Assurantie Service

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: