Omnyacc GoesDeen

Bij Omnyacc GoesDeen maken wij ons elke dag sterk voor onze klanten.

Over Omnyacc GoesDeen
Bij Omnyacc GoesDeen maken wij ons elke dag sterk voor onze klanten. Met 8 vestigingen in Noord-Holland en Friesland kunnen we praktisch alle ondernemersvragen beantwoorden. Naast accountants en belastingadviseurs hebben wij ook HRM-adviseurs, financieringsspecialisten, estate-planners, pensioenadviseurs, fusie- en overname adviseurs en arbodienstverleners in ons team, allemaal onder één dak bij onze lokale kantoren.

Hier zijn de zaken goed geregeld, passend bij ons nuchtere karakter. Onze kennis is up-to-date (daag ons gerust uit!) en ook op het gebied van digitalisering zijn er al veel stappen gezet. Onze processen zijn efficiënt en transparant. Bij ons werk je in een hecht team nauw samen met klanten, en leer je het vak van binnenuit kennen. Wil je de dynamiek van de financiële sector echt ervaren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Onze werkcultuur
Bij ons kantoor in Zwaagdijk en Heemstede staan we voor goed, ouderwets hard werken, en dat werpt zijn vruchten af. Bij ons vind je veel trouwe klanten van het eerste uur en collega's die al meerdere jubilea hebben gevierd. Ons sterke kennisniveau, focus op het verhaal achter de cijfers en nadruk op langdurige relaties zijn onze sterke kwaliteiten. Vanaf dag één krijg je bij ons de kans om het vak te leren en ben je een volwaardig teamlid. We vormen een hecht team met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en specialisatie. Via de Omnyacc Academy organiseren we regelmatig bijeenkomsten om kennis te delen, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van soft skills en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons ben je niet zomaar een werknemer, maar de regisseur van je eigen succes.

In januari 2022 begon ik mijn avontuur bij Omnyacc met een meeloopstage. Gedurende deze stage maakte ik kennis met de wereld van accountancy. De samenwerking met jonge collega's heeft me daarbij goed geholpen; we ondersteunen elkaar waar nodig. Bovendien zijn er voldoende ervaren collega's aanwezig om ons goed te begeleiden. Na het behalen van mijn HBO-opleiding bood Omnyacc mij de kans om een Post-Bachelor Accountancyopleiding te volgen. Deze opleiding biedt een geïntegreerde praktijkervaring, wat een gestructureerde route biedt naar het behalen van mijn Accountantstitel. De flexibele studieregeling die Omnyacc aanbiedt, is ideaal voor iedereen die na zijn bachelor nog niet uitgeleerd is. Ik zou deze opleiding dan ook zeker aanraden aan iedereen die interesse heeft in de financiële branche!
Jasper Boekel - Assistent-accountant

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: