Kaap Hoorn

Kaap Hoorn is een belastingadvies- en accountantskantoor met ruim 20 professionals.

Kaap Hoorn is een belastingadvies- en accountantskantoor met ruim 20 professionals. Hiermee wordt een compleet pakket van dienstverlening geboden op het gebied van administratie, accountancy, belastingadvies, fiscale aangiften en de controle van jaarrekeningen. Daarnaast verrichten wij ook ICT Security werkzaamheden voor het “veilig” houden van de IT-omgeving.

Wij zijn als onze naam: Kaap Hoorn. Een rots in de branding. Westfriese zakelijkheid, nuchter en eerlijk. Wij staan voor kwaliteit.

 

Wij kennen de markt en spreken de taal van de ondernemer. Wij zijn altijd dichtbij en houden altijd de juiste afstand.

 

Kaap Hoorn beschikt over een WTA-vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke controleopdrachten. Daarnaast is Kaap Hoorn lid van het NBA, aangesloten bij het RB, het NOB en het SRA, het grootste netwerk van accountants- en advieskantoren in Nederland.

 

Jouw Traineeship bij Kaap Hoorn

Kaap Hoorn biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Op kantoor lunchen we met z’n allen in de kantine en de wekelijkse borrel vindt vaak plaats op het dakterras. Daarnaast ontmoet je regelmatig jouw collega’s tijdens informele activiteiten.

 

Je bent jezelf, werkt graag in teamverband en hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak! Je werkt vanuit een duurzaam, modern en rustgevend bedrijfspand. Een plek waar jij jezelf kunt zijn, waar je samenwerkt met betrokken mensen en waar je de ruimte krijgt om te klimmen. Een plek waar je kansen naar je toe kunt trekken. De plek voor jou. Ben je enthousiast geworden? Kom dan onder het genot van een kopje koffie jouw ambities bespreken.

Het is niet het grootste kantoor en dat vind ik fijn: je bent hier meer dan een nummertje. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding, collega’s nemen de tijd voor je en zijn bereid hun kennis te delen. En als je persoonlijk ergens mee zit, kun je altijd wel bij iemand terecht. Bovendien hebben ze bij Kaap Hoorn oog voor je ambities en krijg je ondersteuning om die waar te maken. https://kaapjeplekbij.kaaphoorn.net/groeiverhaal
Michael van Kessel, Assistent-accountant

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: