Ooms Adviesgroep

Ooms Accountants- en Belastingadviesbureau is een organisatie van professionals op het gebied van belastingzaken, administratieve dienstverlening en bedrijfsadvisering

Ooms Accountants- en Belastingadviesbureau is een organisatie van professionals op het gebied van belastingzaken, administratieve dienstverlening en bedrijfsadvisering. Onze organisatie werkt voor middelgrote en kleine bedrijven, vrije beroepsbeoefenaars en non-profitinstellingen.Ons werkgebied ligt voornamelijk in Noord Holland en de aangrenzende provincies.

Ooms Accountants- en Belastingadviesbureau biedt een ruim scala aan oplossingen op het gebied van advisering en administratieve ondersteuning.

Organisatie

Onze organisatie kent korte lijnen, hetgeen wel zo efficiënt werkt. Om oplossingen te bieden en de beleidsondersteuning op niveau inhoud te geven, denken onze medewerkers met de klant mee. Er wordt gewerkt vanuit een resultaatgerichte aanpak. Welke dienstverlening je ook voor ogen hebt, onze flexibele manier van werken garandeert je op elk gewenst moment een passend antwoord.

Missie

De ondernemingsmissie van Ooms Accountants- en Belastingadviesbureau luidt als volgt:Door bundeling van onze kennis en expertise leveren we meerwaarde aan onze klanten en dragen we actief bij aan hun succes.Aan deze missie zijn onlosmakelijk onze kernwaarden en visie gekoppeld.

Kernwaarden en visie

Onze kernwaarden zijn:

– Samenwerking

– Integriteit

– Innovatie

Onze visie is:

Samen werken en samen nadenken over de manier waarop we werken. De beste oplossingen komen voort uit samenwerking met elkaar als collega’s en met klanten.Effectief samenwerken is gebaseerd op betrokkenheid, flexibiliteit, wederzijds respect, hulpvaardigheid en vertrouwen. Oprechtheid in de relatie met elkaar als collega’s, met klanten en met andere belanghebbenden staat bij ons voorop.Integriteit vraagt moed, openheid en betrouwbaarheid: Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.Onze visie is gericht op het hooghouden van onze reputatie en die van onze klanten. We streven voortdurend naar verbetering en leveren up to date kennis in onze diensten.We doen wat we beloven en we bieden meerwaarde die de verwachtingen overtreft.

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: