SNS Bank

Wij zijn de bank die jou op de eerste plek zet. Daarom zeggen we 'Eerst de mens. Dan het geld'.

Over SNS

We vinden dat bankieren anders kan. Bij ons staat de mens voorop en helpen we mensen groeien. Het gaat bij ons om de mens achter de cijfers. Wat zijn jouw wensen? En hoe kunnen we je daarbij helpen? Wij geloven in groei door aandacht. We geloven in jou. En geven je alle aandacht die je verdient. Met drie franchisewinkels in Schagen, Den Helder en Heerhugowaard zijn wij een kleinschalig team binnen een grote organisatie. Met onze winkels staan wij klaar voor onze klanten. Zo kunnen wij klanten niet alleen telefonisch en online helpen, maar kunnen zij ook altijd bij ons in de winkel terecht.

Ik volg een bank- en verzekering-opleiding bij VONK in Schagen omdat ik meer wilde weten over hoe dit in elkaar zit. De opleiding is een goede mix van praktijk en theorie. Ik heb nog geen idee wat ik later wil gaan doen, maar ik denk wel dat dit voor mij de juiste richting is.
Kjell Ansems [18 jr], stagiair bij SNS
Na mijn middelbare school heb ik een jaar lang de slagersvakopleiding gevolgd. Toen vertelde iemand die in de verzekeringsbranche werkte me veel over de bank- en verzekeringswereld en dat wekte mijn interesse. Ik volgde mijn opleiding aan het ROC in Schagen, toen nog ‘Commercieel bank- en verzekeringswezen’ genaamd. Na de WFT Basis was het prettig om werken en leren te combineren. Het idee hierachter is dat je je kansen vergroot makkelijk een baan te vinden. Nu ben ik sinds 2013 met veel plezier werkzaam bij SNS, inmiddels als Financieel Adviseur. Als iemand bij mij aan tafel zit, kijk ik natuurlijk naar de cijfers, maar ik kijk ook naar de persoon en ondersteun ze in risico’s en oplossingen.
Michael Jeffrey Kok [33 jr]- medewerker SNS

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: