Camperverzekerd

De camperverzekering van Camperverzekerd is de meest uitgebreide camperverzekering van Nederland!

Over Camperverzekerd

Wij zijn Camperverzekerd, een modern en vernieuwend verzekeringsbedrijf. Wij zijn één van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van camperverzekeringen. We zijn gevestigd in Schagen.

Online verzekeren is de toekomst! Camperverzekerd bedient haar relaties dan ook door middel van verregaande automatisering. Wij zijn overigens niet alleen digitaal of telefonisch bereikbaar. Onze relaties staan we ook persoonlijk te woord op ons kantoor in Schagen of op landelijke camperbeurzen.

Camper- en reisverzekeringen zijn de verzekeringen waar wij ons voornamelijk op richten. Onze collega’s zijn experts op dit gebied. In plaats van een beetje kennis van diverse financiële producten, duiken wij diep in de materie en de campermarkt. Zo maken wij het verschil met andere aanbieders. Specialistische kennis, slimme automatisering, geen telefonische wachttijden en dagverwerking; kortom een organisatie met een 9+ dienstverlening. Tevreden collega’s en relaties. Dat is waar bij Camperverzekerd de nadruk op ligt.

Camperverzekerd is al jarenlang erkend leerbedrijf en ervaren in het begeleiden van jong talent. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal.

Het team van Camperverzekerd is een professioneel, gedreven en bovenal leuk team. Collega’s werken op prettige en informele wijze samen waarbij veel overleg plaatsvindt. Het betreft een jong team van 30 collega's in de leeftijd van 17 tot 40 jaar. Er wordt gestreefd naar kwaliteit boven kwantiteit.

Ruim 2 jaar geleden ben ik via de opleiding Bank&Insurance aan het Vonk (voorheen ROC) in Schagen terechtgekomen binnen Camperverzekerd. Ik ben hier als stagiair begonnen en heb hier na een mooie en leerzame stageperiode een contract mogen tekenen als verzekeringsadviseur. Tijdens mijn stage/werkperiode binnen Camperverzekerd ben ik in aanraking gekomen met de vele facetten van het verzekeringswezen en heb ik mij verbaasd over de diversiteit van dit vak! De combinatie van het werken en het daarnaast leren vind ik persoonlijk fijn! Zo kunnen de onderwerpen welke je op school leert, al snel terugkomen in de praktijk. Gezien mijn ervaringen binnen de opleiding en stage/werkperiode binnen Camperverzekerd zou ik deze opleiding dan ook zeker aanraden voor degene die interesse hebben in de financiële branche!
Ravi Raadgers - adviseur bij Camperverzekerd

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: