BG Accountants

Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor in Alkmaar, Lisse en Den Helder.

Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor in Alkmaar, Lisse en Den Helder. We zijn er niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, wij willen samen met de klant ondernemen! Wij zijn Joost Baarda en Pascal Gabler, AA accountants en belastingadviseur. We zijn betrouwbaar en deskundig, net als vele anderen. Maar we zijn nog veel meer dan dat. We zijn flexibel, ervaren en enthousiast. We luisteren, vragen door, denken mee en spreken duidelijke taal. Maar we zijn ook eerlijk. Dus we vertellen de klant ook wat ze niet willen horen. Alleen zo komen we samen een stap verder! We laten zien dat de administratie geen noodzakelijk kwaad is, maar juist belangrijke ondernemerskansen biedt. Wij zijn een sparringpartner voor onze klanten, weten wat er speelt binnen de organisatie en helpen onze klanten hun doelen te bereiken. Dat alles doen we met een gezonde portie nuchterheid en zo veel mogelijk digitaal, maar zonder onpersoonlijk te worden. Want onze "personal touch" blijft ons uitgangspunt! 

Een traineeship bij BG Accountants

Wij werken anders dan andere accountants. We dragen geen stropdas, zijn niet saai of formeel. De sfeer op kantoor is informeel, persoonlijk en stimulerend. Hard werken en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. Initiatief kunnen we erg waarderen en iedereen krijgt de kans zich te ontwikkelen en te groeien. Zo leer je alle onderdelen van dit boeiende vak kennen, en misschien nog wel belangrijker: onze manier van ondernemen en onze kernwaarden in de praktijk te brengen! Oh ja, we zeggen "je en jij" en we dragen graag een spijkerbroek.

Bij BG accountants word je met open armen ontvangen en bent meteen onderdeel van het team waardoor je je direct thuis voelt. Je hebt een vast aanspreekpunt maar de andere collega’s zijn altijd bereid je te helpen. Je krijgt voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
Carola van Baar - Assistent accountant

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: