BDO

Bij BDO werken accountants en adviseurs die snappen dat waarde over meer gaat dan geld.

Kom werken bij BDO en ga voor echte waarde

Bij BDO werken accountants en adviseurs die snappen dat waarde over meer gaat dan geld. Die winst voor het klimaat en de maatschappij meerekenen. En geloven dat bij een jaarlijkse balans ook de balans tussen privé en werk hoort. Want alleen als we alles meetellen kom je onder de streep uit op echte waarde. Dit betekent dat we ruimte geven aan ontwikkeling, initiatieven en een goede life-work balance. Dat we een plek zijn waar je als jonge professional van betekenis kan zijn. Dat we kritisch zijn over wat van waarde is. Waarde die iets toevoegt aan jouw carrière. 

Met ruim 3.000 gedreven collega’s ben je bij BDO onderdeel van een wereldwijd netwerk. Zo heb jij de slagkracht om samen met klanten echte impact te maken. In een cultuur waarin iedereen op waarde wordt geschat. Een omgeving waar collega’s naast elkaar staan en elkaar verder helpen. Maar ook de kritische vraag durven stellen of iets werkelijk nuttig is. Er echt toe doet. Werk dat je op scherp zet. En waarin je jezelf continu kunt ontwikkelen. Zodat jij, samen met ons, een bijdrage kan leveren aan de uitdagingen van vandaag en morgen.

Wil jij ook werken waar je van echte waarde kunt zijn? Ontdek alle mogelijkheden op werkenbijbdo.nl

‘Als student bij BDO Alkmaar ervaar ik hoe fijn het is om te werken en te leren tegelijkertijd. Ik kan meteen aan de slag met de theorie die ik op school leer, waardoor ik die beter onthoud en herken in de praktijk. Dit heeft voordelen voor mijn ontwikkeling en het bespaart ook een hoop extra leerwerk thuis. Het is ontzettend leuk om niet vijf dagen in de boeken te zitten, maar juist actief bezig te zijn en mijzelf te ontwikkelen; dit spreekt mij heel erg aan! Ik leer constant bij en krijg bij BDO Alkmaar de mogelijkheid om in mijn functie te groeien waardoor ik steeds meer verschillende werkzaamheden kan uitvoeren.’
Jeffrey Hansen, Junior Assistent Compliance

Dus, ligt jouw
toekomst in finance?

Overige bedrijven

Finance & Insurance:

Accountancy: